Gebouw Rhedense Pioniers

Scouting Rheden is momenteel druk bezig met de bouw van een nieuw clubgebouw aan de Brinkweg 1a in Rheden. Opkomsten worden voor en tijdens de bouw nog gehouden in Basischool de Holtbanck aan de Arnhemseweg 30 te Rheden.

Post adres:

Secretariaat Rhedense Pioniers
Cornelis Houtmanstraat 15
6991 BD Rheden

Hieronder vinden jullie alle informatie betreffende de bouw van ons nieuwe clubhuis.

Sponsoren

Ons nieuwe gebouw wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren. Van Scouting Nederland en lokale bedrijven tot landelijke stichingen en gulle schenkingen van individuen.

Op onze sponsoren pagina staat vermeldt welke sponsoren op welke manier bijdragen aan het gebouw.

Bouwnieuws

Gedurende de bouw van ons nieuwe clubhuis worden er regelmatig foto’s en filmpjes gedeeld. Om het laatste nieuws te volgen kijk bij onze nieuwsberichten of volg ons op Facebook.

Bouw timelapses

Heel bijzonder bij ons bouwproject is dat de gehele bouw middels videobeelden te volgen is. Terwijl er gebouwd wordt worden de werkzaamheden opgenomen en in timelapse format gedeeld in onze galerij.

Zo is de vordering van dag tot dag te zien.

Tekeningen gebouw

Benieuwd hoe het gebouw er straks uit komt te zien wanneer het klaar is? Hieronder vinden jullie enkele bouw- en concepttekeningen gemaakt door architect Melvin Koolen voor ons nieuwe clubhuis.

Nieuw gebouw:

Voor de nieuwste bouwtekeningen voor ons beoogde nieuwe gebouw kijk hier op onze website:Gebouwontwerp Scoutinggebouw Rhedense Pioniers