Spinning-/ Fietsmarathon 2012


Op zondag 22 januari 2012 is er een 5-uurs spinning-/ fietsmarathon ten bate van de Wurfbainsstichting. Een fantastisch doel waarvoor we trachten veel sponsorgelden op te halen.

De marathon:
Vijf uur lang spinnen en of fietsen, van 11:00 – 16:00 uur. Geweldige instructeurs, een ongekende goede sfeer en een fantastisch doel. Iedereen kan deelnemen; alleen of in een team.
Na afloop is er voor alle deelnemers het bekende pastabuffet.

Inschrijven:

De inschrijfkosten zijn als volgt; (het volledige bedrag gaat naar de Wurfbainsstichting)
€35,00 bij deelname van 1 persoon per team.
€45,00 bij deelname van 2 personen per team.
€55,00 bij deelname van 3 personen per team.
Er komt €10,00 per persoon bij tot een maximaal van 10 personen per team.

Deelnemers betalen € 5,00 voor het pastabuffet.

>>> HIER INSCHRIJVEN <<<

Iedere deelnemer heeft als doel zich te laten sponsoren door velen medestander van de Wurfbainsstichting. Deze sponsoren kunnen zijn familie, vrienden, ouders, grootouders, buren, bedrijven, etc. Uit dit sponsorbedrag kan eventueel ook het inschrijfgeld worden bekostigd.

Sponsoren:
U kunt op diverse manieren deze spinningmarathon en dus de Wurfbainsstichting sponsoren. Sponsoren van de spinningmarathon komen met naam op het shirt, op de website, in de krant, op een fiets en op het sponsorbord tijdens de marathon.
Meer informatie? Neemt u contact op met Vincent Koch (v.koch@decirkel.nl / 026 495 4648)

>>> DOWNLOAD FLYER <<<

Wat is de Wurfbainsstichting?
De Wurfbainsstichting ondersteunt jeugdverenigingen of jeugdafdelingen van verenigingen in het dorp Rheden, maar met die beperking dat deze verenigingen niet op politiek terrein werkzaam mogen zijn. De Stichting tracht haar doel te bereiken door het verstrekken van subsidies. De ondersteuning bestaat uit een financiële bijdrage per jeugdlid. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van het beschikbare bedrag en het aantal jeugdleden wat in aanmerking komt voor subsidie.

Lees meer (link naar pagina ‘wat is de Wurfbainsstichting’).