Lidmaatschap

Wil je lid worden van de Rhedense Pioniers?

Dan is het prettig en gebruikelijk dat je eerst een aantal opkomsten meedraait om te kijken of je scouting echt leuk vindt (mits er voor jouw leeftijdsgroep geen wachtlijst is). Wij hanteren een maximum van 3 proefopkomsten. Heb je al eens meegedraaid en is Scouting écht iets voor jou? Dan krijg je van de leiding een inschrijfformulier mee naar huis. Je kunt het formulier ook alvast hier downloaden. Gelieve het ingevulde inschrijfformulier weer in te leveren bij de leiding.

Contributie

De contributie is momenteel € 37,50,- per kwartaal, en wordt via een automatische incasso afgeschreven. De machtiging hiervoor is inbegrepen bij het inschrijfformulier.

Ledenvoordeel

Als lid van Scouting Nederland krijg je vier keer per jaar het Scouting Magazine thuisgestuurd.

Ook kun je als lid online een Scoutcard downloaden als lidmaatschapsbewijs. Met de Scoutcard geniet je van een aantal voordelen in binnen- en buitenland, namelijk:

Om je Scoutcard te downloaden, ga je naar Scouts Online en log je in. Vervolgens klik je links bovenin op ‘Mijn Scouting’ en vervolgens op ‘Mijn basisgegevens’. Klik rechts onderin op ‘Download Scoutcard’ en dan opent zich een PDF met jouw Scoutcard. Ten slotte kun je jouw Scoutcard printen.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je het lidmaatschap opzeggen omdat je het niet leuk meer vind of om een andere reden, meld dit dan even bij je eigen leiding en stuur vervolgens een mail naar het algemene mail adres.

Mailadressen

Contact pagina