Oproep meer handjes die willen helpen bij de bouw!

Beste ouders, leden en vrienden van de RP,

Dit is een oproep voor handjes die kunnen/willen helpen bij de bouw

Fase 2 van de ruwbouw gaat beginnen en vele handen maken licht werk dus… maak komende weken een dag vrij en bouw mee! Stuur een berichtje met datum wanneer je kan en telefoonnummer naar de leiding of bestuur@rhedensepioniers.nl. Wij voegen je dan toe aan de app groep Bouwhulp Brinkweg. Daarin zitten alle mensen die tot nu toe gepland of ongepland een handje meehelpen en ben je altijd op de hoogte van wat er wanneer gaat gebeuren.

Week van 6 september
Onder begeleiding van de aannemer helpen met boren van gaten en aanbrengen van ankers, balklaag en folie, dit alles op de fundering. Meldt je ook als je contacten hebt bij Boks Betonboringen uit Duiven of een ander bedrijf/persoon kent die in bezit is van een boormachine die ca. 1m lengte diep kan boren.

Week van 13 september
Onder begeleiding van de aannemer helpen met plaatsen van de 1e laag stropanelen. Verder het plaatsen van kozijnen en het opbouwen van steigers.

Week van 20 september
Onder begeleiding het maken van de vloerconstructie en afwerken met vloerplanken.

Week van 27 september
Onder begeleiding plaatsen van de 2e laag stropanelen en plaatsen van kozijnen.

Week van 4 oktober
Onder begeleiding maken van de dakconstructie en afwerken van het dak.

Week van 11 oktober
Aansluiten nuts voorzieningen en riolering.

Er wordt iedere dag gewerkt en vaak ook in het weekend, dus er is zeker een dag of dagdeel bij dat jouw uitkomt De planning van fase 1 voor de vakantie is gehaald, nu op naar fase 2!

Met vriendelijke scoutinggroeten,

Bouwgroep  RP