Koekjes van de Rhedense bakmix actie

koekjes van de rhedense

Heerlijke Koekjes van de Rhedense bakmixen

Na de succesvolle ‘Koekjes van de Rhedense’ aktie, hebben we voor iedereen die deze overheerlijke ‘Koekjes van de Rhedense’ zijn misgelopen, of ze nog een keer willen proeven een ‘Koekjes van de Rhedense’ bakmix samengesteld.

Deze bakmix is goed voor ongeveer 12 overheerlijke ‘Koekjes van de Rhedense’ en kost €4,75 per zakje. De opbrengst komt uiteraard ten goede van het nieuwe gebouw. Wil je in het bezit komen van 1 of meer van deze bakmixen, scan dan de Tikkie QR code voor 1 maart, betaal voor het aantal zakjes dat je wilt kopen en vermeld bij ‘Berichtje toevoegen?’ je naam en email-adres. Uiteraard mogen jullie ze ook doorverkopen aan vrienden/ vriendinnen of bekenden. Dus zeg het voort, zeg het voort!

Aantal bakmix
1 € 4,75
2 € 9,50
3 € 14,25
4 € 19,00
5 € 23,75

De bak mix zal op zaterdag 19 maart tussen 12:00 en 13:30 op te halen zijn bij het nieuwe gebouw op de Brinkweg 1a in Rheden.

Mocht u op dit moment niet in de gelegenheid zijn om de bakmix op te halen kunt u ons dit laten weten op hoverstam@rhedensepioniers.nl en dan proberen wij een ander moment te vinden.

Heeft u verder nog vragen dan kunt u me altijd mailen op hoverstam@rhedensepioniers.nl

Wij zien jullie bestellingen graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
De Høverstam