RP doet mee met lotenverkoop de Grote Clubactie!

De Rhedense Pioniers doen mee met de Grote Clubactie!

Veel van jullie zijn waarschijnlijk bekend met de Nationale Scoutingloterij. Scouts konden hierbij loten verkopen, waarbij 60% van de opbrengst naar een leuk spaardoel van de vereniging ging. Lotenkopers konden leuke prijzen winnen. Sinds 2022 is Scouting gestopt met hun eigen loterij en zijn we aangesloten bij de Grote Clubactie.  Voordeel voor onze leden is dat maar liefst 80% (i.p.v. 60%) van de opbrengst naar onze eigen vereniging gaat!

Lotenverkoop in teams voor een leuk uitje!

Alle speltakken doen dit jaar mee met de verkoop van loten met als spaardoel een leuk uitje voor de leden. Wat overblijft na het uitje gaat naar ons nieuwe gebouw. Er zijn 4 ’teams’ aangemaakt voor de Rhedense Pioniers die ieders verkopen voor hun eigen uitje (wat dat is wordt later bekend gemaakt).

Bevers & Welpen
Scouts
Explorers
Rhedense Pioniers (18+)

Het gaat dit jaar dus niet om verkooprecords voor de vereniging, maar om jouw speltak te helpen een leuk uitje te scoren! Ook is er dit jaar weer een extra beloning voor Supersellers.

Hoe werkt het verkopen?

Alle leden krijgen 1 verkoopboekje met daarin een QR code voor online verkoop en machtigingsformulieren voor aan de deur verkopen. Hieronder staat belangrijke info over de loten en hoe deze verkocht kunnen worden.

Over de loten

  • Loten kosten 3 euro per stuk en je ontvangt deze via de mail.
  • 80% van de opbrengst gaat naar onze eigen vereniging met als doel een leuk uitje per speltak
  • De hoofdprijs voor de winnaar is maar liefst 100.000 euro! Hiernaast zijn er ook nog andere prijzen (te vinden op clubactie.nl). Er is een winkans van 1 op 10 dat je een prijs wint!
  • De trekking is op 6 december en de uitslag is online terug te vinden vanaf 7 december.

Online verkopen

Op de voorkant van je boekje staat een QR code die direct naar een verkooppagina voor jouw speltak gaat. Kopers kunnen hier direct het aantal gewenste loten bestellen en ze krijgen hun loten per email toegestuurd. Mocht de QR code niet werken kun je onderstaande links gebruiken per team:

Bevers & Welpen: https://lot.clubactie.nl/lot/scouting-rhedense-pioniers/welpen-en-bevers-r/5410351

Scouts: https://lot.clubactie.nl/lot/scouting-rhedense-pioniers/scouts-r/5410354

Explorers: https://lot.clubactie.nl/lot/scouting-rhedense-pioniers/explorers-r/5410468

RP 18+: https://lot.clubactie.nl/lot/scouting-rhedense-pioniers/rhedensepioniers/310684

Aan de deur verkopen

Leden krijgen dit jaar geen losse loten, maar een boekje met in te vullen machtigingen. Kopers krijgen de gekochte loten per mail toegestuurd.

Kopers dienen een van de machtigingen in het lotenboekje in te vullen. De rechterkant van de machtiging kan worden afgescheurd en is voor de koper. Hier zit o.a. een zegel voor op de deur in waarmee de koper kan laten zien dat ze al loten hebben gekocht. Het boekje met de machtigingen kan ingeleverd worden bij de leiding.

Superloten

Er zijn ook superloten van 150 euro (50 loten in een keer dus) die verkocht kunnen worden aan bedrijven als mini-sponsoring. Onder de totaal verkochte superloten wordt een extra prijs van € 5000,- verloot. Heb je een leuk bedrijf gevonden dat ons wil sponsoren met een superlot laat dit dan weten aan de leiding om een superlot op te halen.

Tot wanneer verkopen?

Verkopen middels machtigingen uit de boekjes kan tot uiterlijk 12 november. Online verkoop kan tot 21 november. Boekjes met verkochte of onverkochte loten lever je dus voor 12 november weer in bij de leiding.